Sunday, November 30, 2008

player only loves u when they are playing!

hahhaha!!!
cam best je ayat tu bile tgk status tu kat gt one of my fren. em.. logik2! sama la kan cam org men bola sepak, dikejar2nya bola tu smpai dpt. dah abis men mane nk pandang bola tu lg dah. tinggalkn dlm stor. n klw rasa nk men lg ambk blk dlm stor, men2. dah puas, simpan blk dlm stor. hohohohohoho~~~ itulah ciri2 player.

cte ni xde kaitan ngn topik di atas.

erm.... smlm key dtg umah, jd org tgh ak dan dilla. hohoho~ i thought everything is over but actually not yet. wats wrong wif me??? i also dunno. i'm juz feel tired. really tired.. n dilla yg jd mangsa ak dat day. dilla n key mmg tau ak kuar sbb ada prob. but ak x pk pn nk lepaskan geram pd sape2. ak juz nk kuar hepi2 ngn sahabat2 ak. rilex my mind for a while. n balik usm baru pk nk pk ape pn..

huhu... i'm really sorry dilla... never meant to hurt u. i noe dats all my fault..
and sorry to key n daia too... sedih kan dpt sahabat cam ak...

pape pn.. ak syg sgt ngn korg..
luv u all!!!

Friday, November 28, 2008

study+time management

huhu.. what a life is this??? ak boleh wat task yg stdy gp bg, ak boleh wat task yg pbl bg. tp ape ak x reti nk study utk diri ak??? what am i doing here for 3 years?? takkan ada adjustment disorder kot. normal people kat adjust themselve in new environment in 6 months. but me?? huhuhu... sigh*

i want to study
but what keep me unmotivated?
i want to success
like anybody else

aiman mardhiyyah.....

Tuesday, November 25, 2008

very special person in my life~

sepanjang hidupku yg dah 21 tahun ni, sudah ramai insan yg ku kenali. sudah pelbagai jenis perangai yg kuhadapi. dulu, sebelum keluar dari kehidupan di rumah, ak menyangka semua insan itu baik. namun, pabila usia ku makin menginjak, ku sedari bahawa semua itu tidak benar. baru ku fahami erti kehidupan.



















namun, yg negatif tak perlu difikirkan kerana ak ada insan2 yg sangat sayangkan diriku. walau sesusah mana diriku, mereka lah yg akan sentiasa berada disisiku... mereka ialah keluargaku.abah, umi, abg mad, k'anis, amnah, afwan dan akram. ntah mengapa sikap ku tak seperti yg ku inginkan pabila bersama keluarga, lebih2 lg adik beradik. aiman ingin sekali bercakap lembut2, tp ntah mengapa suara aiman selalu keras.... aiman nk peluk umi abah selalu. tp, aiman selalu jgk lwn ckp umi abah. aiman nk bermanja ngn abg mad. tapi, aiman selalu takut ngn abg mad.selalu rasa abg mad akan marah aiman... x penah terasa pelukan seorang abg... wlpn begitu..time aiman susah, mmg abg mad akn tolong. k'anis pn sama... aiman x suka lawan. klw berjauh mmg pk nk ckp baik2.. tp, once dah dekat. mesti berkasar. k'anis kakak yg baik... bagi je aiman nk ape. aiman yg selalu berkira..ngn adik2 xde pape sgt. cuma aiman suka guna suara kuat bile ckp ngn afwan.. k'aiman xnk g2 syg.. tp, ntah kenape yg itu selalu terkeluar..

video


















n 2nd, of course my beloved best fren. key, dayah, bee, dilla n nad. tempat ak mengadu masalah. tmpt ak meluahkan perasaan, tempat ak berkongsi kegembiraan dan segala2nya.. dah 8 tahun kte kenal kn???tp skrg, mcm ada sesuatu yg menjarakkan kte. mungkin environment kte skrg dah berbeda. ada yg boleh kte kongsi, n ada yg sedikit terbatas.. ape pn, korg lah kawan ak yg paling ak rapat!